• White Vimeo Icon
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

   Coverart   

 

   Logo design   

Ikke-navngivet-1.png

AROS CUBE 

af Gustav Lautrup

Til dette projekt skulle vi udarbejde et logo til en ny undervands restaurant i Århus. Kunden havde den ide om at der skulle drages inspiration fra de kolde og simple isbjerge fra nordpolen.

Når man designer/re-designer et logo, er det vigtigt at det viser virksomheden frem på bedst mulig måde. eter en god snak med kunden, sender vi 2-3 forskellige ideer hvorefter kunden kan komme med ændringer eller nye ideer så vi får det bedste resultat.

Hvis du står og mangler et nyt logo, eller eventuelt et frisk take på det nuværende, så lad os tage en uforpligtende snak.

 
 

   Flyers & Posters   

Til events, giveaways eller en åbning af en ny butik hjælper det ofte med noget flot og æstetisk grafisk materiale som eksempelvis posters, flyers, ect.

Som det ses nedenfor, har vores grafikker implementeret to forskellige eksempler. Dette er lavet på en forholdsvis minimalistisk og skandinavisk måde som som ønsket fra kunderne.

 

Hvis du/i står og mangler grafisk materiale, så giv os et kald eller smid os en mail, og så vil vi gøre vores bedste for at opfylde dine projekt drømme. 

Lyst til at se lidt mere?

Hvorfor så ikke også tjekke ud nogen af vores Reklame Film vi har lavet? 

Eller måske har du nogle spørgsmål, skøre tanker og ideer som vi kunne tage en uforpligtende snak omkring.